Go to Top
Volg ons op:

Opleidingen

Bromfietscertificaat

Heb je er genoeg van om elke dag door weer en wind naar school te fietsen? Of lijkt een brommer of scooter jou ideaal voor de dagelijkse boodschappen? Dan wordt het hoog tijd om je scooter / brommer rijbewijs te halen.

Brommers


Motorrijbewijs

Haal hier je motorrijbewijs

Je droomt van mooie motortochten in verre landen. Of je wilt de noodzakelijke kilometers naar je werk zo gunstig mogelijk maken. Motorrijden lijkt je te gek. Maar misschien twijfel je nog. Is zo'n motor echt wel iets voor mij? Schrijf je dan nu in voor een proefles. Dat is de eerste stap richting het halen van je motorrijbewijs.

Motor

 

 


Personenautorijbewijs

Waarom wachten met autorijles tot je 18 bent, als je je autorijbewijs al met je 17 jaar kunt halen?

Ben je 16 jaar of ouder en sta je te popelen om te beginnen met je rijbewijs B? Vanaf 16 jaar kun je bij Verkeersschool Dijkhuizen beginnen om bijvoorbeeld in 10 dagen, 4, 6, of 8 weken je autorijbewijs B te halen! Bovendien ben je bij ons het goedkoopste uit, waarom ?

De beste instructeurs
Unieke lesmethode
Lessen, waar en wanneer jij wilt
Direct beginnen.

Auto1


Personenauto +Ā Aanhangerrijbewijs

Voor je werk met een aanhanger achter de auto rijden, op vakantie met de caravan of bijvoorbeeld met een paardentrailer achter je auto. Je hebt het rijbewijs BE vaker nodig dan je misschien zou denken.

Aanhanger