Go to Top
Volg ons op:

Aanhangwagen

Personenauto + Aanhangwagen

Standaard opleiding BE rijbewijs halen

Heb je geen haast met je BE rijbewijs halen? Dan is de standaard opleiding iets voor jou! Tijdens onze standaard opleiding leer je de fijne kneepjes van het rijden met een combinatie. Je leert onder andere inparkeren, aan- en afkoppelen en achteruit rijden. Ook wordt er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen.

Tijdens deze opleiding les je één of meerdere keren per week. Het praktijkexamen rijbewijs BE kan direct aangevraagd worden, zo weet je direct waar je aan toe bent!

E achter B rijbewijs in 1 dag

Het E achter B rijbewijs in 1 dag halen? Het kan bij rijschool Dijkhuizen. Wel is het verstandig om voorafgaand aan de opleiding een intest te rijden om je rijvaardigheid te bepalen. Na deze intest wordt direct de dagopleiding afgesproken. Je weet dus meteen wanneer je gaat lessen en afrijden.

De intest is vrijblijvend, dus na de intest kun je ook besluiten om de standaard of 1 daagse opleiding te volgen. Tijdens onze spoedopleiding leer je de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger. Je leert onder andere inparkeren, aan- en afkoppelen, achteruit rijden en andere vaardigheden die nodig zijn om je BE rijbewijs te halen. Ook wordt er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen.

DUO opleiding

Voldoende ervaring met het ( achteruit) rijden met een aanhanger ? Dan kun je samen met een andere cursist een DUO opleiding volgen. Deze andere cursist kan uiteraard ook een collega/vriend zijn. Je volgt samen in 1 dag de opleiding en je doet achter elkaar op dezelfde dag examen !

Om er zeker van te zijn dat de DUO opleiding iets voor jou is, raden wij aan om een intake/proefles te rijden. De  Duo opleiding is niet voor beginners!

Aanhangwagen achter de personenauto

• 1 daagse opleiding: 5 praktijkuren + CBR praktijkexamen € 429,50

• DUO opleiding: 6 praktijkuren + 2 CBR praktijkexamens € 329,50 p.p.

( duo opleiding, 2 personen tegelijk, alleen voor gevorderden)

Wanneer rijbewijs BE nodig ?

Uitgebreide informatie kun u vinden door op deze link te klikken, u word doorgestuurd naar de website van de rijksoverheid.

 

Werkgebied

Verkeersschool Dijkhuizen is een rijschool in de gemeente Elburg met een regionale uitstraling. Er wordt gewerkt rondom de plaatsen Oldebroek, 't Loo, Nunspeet, Wezep, Oosterwolde en 't Harde.

AANMELDEN