Jouw CBR theorie-examen halen

Met de leerlingen app van PlanGo kun jij voortaan altijd en overal je theorie examen leren! Boeken zijn dus niet meer nodig! Alles staat voor jou in 1 app. Online cursus leren voor de auto, motor en bromfiets? Maak het jezelf makkelijk en gebruik deze online theorie methode! Hieronder vindt je meer informatie over deze manier van leren.

CBR theorie-examen halen

Theorie examen leren in de Plango app

Hoe werkt dat precies?

1- Examendatum

  • Alles begint met de examendatum. In de app geef je aan wanneer het examen plaatsvindt. De app geeft aan wat je per week moet doen om de theorie te leren. Ook als het examen nog niet is aangevraagd kan je met de theorie gaan beginnen.

2 – Hoofdstukken lezen & filmpjes kijken

  • De complete theorie-opleiding zit in de app. Je kunt iedere dag een aantal hoofdstukken doornemen met video’s en uitleg. De theoriestof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kan leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kan jij jou theorie leren.

3 – Deeltoetsen maken

  • In een deeltoets check jij of je de theorie begrepen hebt en weet toe te passen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen. Je ziet direct of het antwoord goed is. Bij een fout antwoord krijg je de uitleg nogmaals te zien.

4 – Examentraining

  • Je kan je nóg beter voorbereiden op het CBR theorie-examen met de examentraining. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht.

Met de theorie kunnen leerlingen vanuit de LeerlingApp oefenen. De theorie bestaat uit 200 hoofdstukken lesstof, 100 introductievideo’s, 334 deeltoetsen en CBR oefenexamens. Zo kunnen leerlingen altijd en overal op hun eigen tempo studeren. De LeerlingApp laat leerlingen zien waar ze zijn gebleven en hoeveel ze moeten leren om op schema te blijven, zodat ze op tijd klaar zijn. De theorie is beschikbaar voor leerlingen van de opleiding auto, motor en bromfiets.

Theorie examen aanvragen? Doe het direct!

Wil je theorie-examen doen? Dan vraag je dit aan bij het CBR. Je logt in met je persoonlijke DigiD.

👨‍🎓 Regel hier rechtstreeks je CBR theorie examen!

Ben jij er klaar voor om jouw rijbewijs te halen?

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Aanmelden is zo gebeurd.

Een greep uit onze instructeurs

  • Persoonlijke aandacht

  • Betaalbaar

  • Hoog slagingspercentage

Kunnen wij je helpen?