Haal je aanhangwagen (BE)

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen voor de aanhangwagen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak!

Woon jij in de gemeente Elburg, Nunspeet, Oldebroek of omgeving (tussen Zwolle en Harderwijk)? Wij kijken er naar uit om jou te laten slagen!

Haal je aanhanger rijbewijs bij rijschool Dijkhuizen

Verkeersschool Dijkhuizen biedt de aanhangwagen rijopleiding aan in slechts 1 dag. De aanhanger rijbewijs heb je nodig als je aanhanger meer weegt dan 750 kilo en je auto en aanhanger samen meer wegen dan 3500 kilo. Voor dit E achter B rijbewijs is een theoriecertificaat niet verplicht. Wat natuurlijk wel nodig is, is het rijbewijs B. Voor het afleggen van het examen dien je verder rekening te houden met een wachttijd bij het CBR.

Haal je aanhangwagen rijbewijs (BE)

Bedrijven en particulieren

Het BE-rijbewijs is vaak nodig in de bouwsector wanneer er met een tandemasser aanhangwagen wordt gewerkt. Wees slim en haal je BE rijbewijs bij Rijschool Dijkhuizen want anders ben je niet verzekerd én risceer je een bekeuring. Als je een caravan hebt of een paardentrailer is in de meeste gevallen een BE-rijbewijs verplicht.

Wij verzorgen de opleiding voor cursisten uit de hele regio Zwolle én Harderwijk. Óók voor personeel die werkzaam zijn bij bouwbedrijven, manege’s of andere bedrijven.

De voordelen van je BE rijbewijs halen bij Dijkhuizen:

  • De mogelijkheid voor een eendaagse opleiding
  • Slagingspercentage 90-95%
  • Een aantrekkelijke prijs
  • Meerdere Cbr examen locaties
  • Voor bedrijven én particulieren
  • Zo gaat het CBR praktijexamen BE

Wat zijn de kosten?

Je aanhangwagen rijbewijs halen brengt kosten met zich mee. Deze kun je vinden op de tarievenpagina.

Tip: Regel jouw gezondheidsverklaring (categorie BE) zelf, klik hier zodat wij meteen een examen voor jou kunnen reserveren! Machtig Verkeersschool Dijkhuizen hier. Rijschool nummer is 7396F2.

Ben jij er klaar voor om jouw rijbewijs te halen?

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Aanmelden is zo gebeurd.

Een greep uit onze instructeurs

  • Persoonlijke aandacht

  • Betaalbaar

  • Hoog slagingspercentage

Kunnen wij je helpen?