Haal je brommer of scooter rijbewijs (AM)

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen voor de bromfiets en scooter? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Wij staan voor persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding om jou een leuke en leerzame opleiding te bieden. Wij kijken er naar uit om jou te laten slagen! Leerlingen uit de hele regio en gemeenten Zwolle, Oldebroek, Elburg, Dronten, Nunspeet en Harderwijk zijn van harte welkom!

Je bromfiets rijbewijs halen in 1 a 2 dag(en)

Er gaat een wereld voor je open met het brommerrijbewijs (andere benamingen zijn; rijbewijs AM of scooter rijbewijs). Je eerste baan, een nieuwe school of als leuke hobby. Het begint allemaal met het scooter rijbewijs! Maar het scooter rijbewijs is veelzijdiger dan dat, want wist je dat je naast de scooter, ook op een snorfiets, een schakel brommer en in een brommobiel mag rijden? Wil jij snel en goedkoop een scooter rijbewijs in 1 dag halen? Dat kan bij Verkeersschool Dijkhuizen

Scooteropleiding theorie en praktijk

Op je 16e verjaardag mag je afrijden voor het scooterpraktijkexamen. Bij ons zijn de scooterrijles en het Cbr examen meestal op 1 dag! Je begint ’s morgens met scooterrijles en ’s middags doe je gelijk examen. Voor de praktijkdag moet je je theoriecertificaat halen. Het leren via online theorie cursus regel je gemakkelijk even op deze pagina! Op www.mijncbr.nl regel je direct jou CBR theorie examen.

Inhoud en kosten van een bromfiets praktijkopleiding

 • Rijlessen
 • Les scooter
 • Helmen, kleding en handschoenen te leen
 • CBR praktijkexamen

Bromfiets tarieven bij Dijkhuizen

De dagopleiding is inclusief het CBR praktijkexamen.

LessenPrijs
Dagopleiding€475
1 rijles (los)€56
Praktijkexamen€225

Stappenplan naar jou scooter rijbewijs

 1. Aanmelden onderaan deze pagina
 2. Slagen voor het theorie examen CBR
 3. Dijkhuizen machtigen op www.mijncbr.nl
 4. Slagen voor je praktijk

Bromfiets scooter opleiding

Je scooter praktijkopleiding volg je bij Verkeersschool Dijkhuizen en jou theorie regel je eenvoudig op deze pagina.

Ben jij er klaar voor om jouw rijbewijs te halen?

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Aanmelden is zo gebeurd.

Een greep uit onze instructeurs

 • Persoonlijke aandacht

 • Betaalbaar

 • Hoog slagingspercentage

Kunnen wij je helpen?