Haal je autorijbewijs (B)

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen voor de auto? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak!

Woon jij in de gemeente Elburg, Nunspeet, Oldebroek of omgeving (tussen Zwolle en Harderwijk)? Wij kijken er naar uit om jou te laten slagen!

Rijlessen bij de leukste autorijschool

Rijlessen in de gemeentes Elburg, Oldebroek en Nunspeet
en omgeving nodig? Volg de unieke lesmethode bij Verkeersschool Dijkhuizen uit Elburg en dan haal jij je rijbewijs B op de manier die het beste bij jou past!

Rijschool Dijkhuizen App

Met de Dijkhuizen App maken wij de lesafspraken en houdt de instructeur jou vorderingen bij. Ook worden er aantekeningen gemaakt die je na de les kunt inzien. Dit betekent voor jou dat je altijd inzicht hebt in afspraken, lesonderdelen en tips van de instructeur. Dit werkt voor jou sneller én goedkoper.

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Na de proefles weet je al waar je aan toe bent voor je autorijlessen. Je gaat 1 uur met de instructeur op pad in de auto en vervolgens krijg je tijdens een adviesgesprek van maximaal een half uur een persoonlijk lesadvies. Je komt te weten hoeveel rijlessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou past. Vervolgens kunnen we direct je eerste auto rijles inplannen.

Om je te helpen bij het inschatten van het benodigde aantal lessen kun je onderstaande indicatietabel gebruiken:

Type leerlingAantal rijlessen
Snelle leerling25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling35 tot 45 lessen
Onervaren leerling45 tot 55 lessen

De inhoud van de rijles

Een rijles bij Verkeersschool Dijkhuizen in de gemeenten Elburg, Oldebroek en Nunspeet duurt +/- 60 minuten. Wil je sneller klaar zijn voor je rijexamen? Boek dan per rijles 120 minuten. Tijdens de rijlessen worden alle soorten verkeerssituaties opgezocht. Denk aan het bekende Verkeersplein, de A28 en de grote parkeertorens in Zwolle en Harderwijk. Je leert alle bijzondere verrichtingen zoals verschillende parkeer en omkeer oefeningen en de hellingproef. Ook leer je met navigatie omgaan en route’s rijden door middel van borden. Deze lesmethode zorgt ervoor dat jij het CBR rijexamen gaat halen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles is geheel vrijblijvend dus waar wacht je nog op!

Wat zijn de kosten?

Je auto rijbewijs halen brengt kosten met zich mee. Deze kun je vinden op de tarievenpagina.

Tip: Regel direct jouw gezondheidsverklaring (categorie B) zelf, klik hier zodat wij een examen voor jou kunnen reserveren! Machtig Verkeersschool Dijkhuizen hier. Rijschool nummer is 7396F2.

Ben jij er klaar voor om jouw rijbewijs te halen?

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Aanmelden is zo gebeurd.

Een greep uit onze instructeurs

  • Persoonlijke aandacht

  • Betaalbaar

  • Hoog slagingspercentage

Kunnen wij je helpen?