Haal je autorijbewijs (B)

De leukste rijschool van jou omgeving is Autorijschool Dijkhuizen. Bij ons kan je op een ontspannen manier je autorijbewijs halen.

Je autorijbewijs halen bij rijschool Dijkhuizen

De leukste rijschool van jou omgeving is Autorijschool Dijkhuizen. Bij ons kan je op een ontspannen manier je autorijbewijs halen in je eigen tempo. Onze instructeurs hebben veel ervaring met het geven van rijlessen en helpen jou om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. De slagingspercentages van onze rijschool laten zien dat onze aanpak werkt. Wil jij je eerste proefles aanvragen? Bel of mail dan naar rijschool Dijkhuizen.

Je Autorijbewijs halen bij de leukste school

Rijlessen in de gemeentes Elburg, Oldebroek, Nunspeet en Dronten
en omgeving nodig? Volg de unieke lesmethode bij Verkeersschool Dijkhuizen uit Elburg en dan haal jij je autorijbewijs B op de manier die het beste bij jou past!

Rijschool Dijkhuizen App

Met de Dijkhuizen App maken wij de lesafspraken en houdt de instructeur jou vorderingen bij. Ook worden er aantekeningen gemaakt die je na de les kunt inzien. Dit betekent voor jou dat je altijd inzicht hebt in afspraken, lesonderdelen en tips van de instructeur. Dit werkt voor jou sneller én goedkoper.

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Na de proefles weet je al waar je aan toe bent voor je autorijlessen. Je gaat 1 uur met de instructeur op pad in de auto en vervolgens krijg je tijdens een adviesgesprek van maximaal een half uur een persoonlijk lesadvies. Je komt te weten hoeveel rijlessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou past. Vervolgens kunnen we direct je eerste auto rijles inplannen.

Om je te helpen bij het inschatten van het benodigde aantal lessen kun je onderstaande indicatietabel gebruiken:

Type leerlingAantal rijlessen
Snelle leerling25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling35 tot 45 lessen
Onervaren leerling45 tot 55 lessen

De inhoud van de rijles

Een rijles bij Verkeersschool Dijkhuizen in de duurt +/- 60 minuten. Wil je sneller klaar zijn voor je rijexamen? Boek dan per rijles 120 minuten. Tijdens de rijlessen worden alle soorten verkeerssituaties opgezocht. Denk aan het bekende Verkeersplein, de A28 en de grote parkeertorens in Zwolle en Harderwijk. Je leert alle bijzondere verrichtingen zoals verschillende parkeer en omkeer oefeningen en de hellingproef. Ook leer je met navigatie omgaan en routes rijden door middel van borden. Deze lesmethode zorgt ervoor dat jij het CBR rijexamen gaat halen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles is geheel vrijblijvend dus waar wacht je nog op! Wij staan voor persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding om jou een leuke en leerzame opleiding te bieden. Rijlessen volgen om je rijbewijs te halen in Elburg, Nunspeet, Oosterwolde, Doornspijk, ’t Harde, Oldebroek, Dronten, Biddinghuizen of omgeving (tussen Zwolle en Harderwijk)? Zoek je een rijschool voor je auto, motor, aanhanger of bromfietsrijbewijs? Wij kijken er naar uit om jou te laten slagen!

Rijles met een pakket op maat

Bij Autorijschool Dijkhuizen hoef je geen onnodige kosten te maken om je rijbewijs te halen. Bij ons kun je kiezen uit verschillende rijles pakketten waarmee jij de lessen krijgt die je nodig hebt voor het halen van een rijbewijs. Wij helpen graag inschatten hoeveel lessen jij waarschijnlijk nodig hebt. En als de kosten van je rijlespakket liever in termijnen betaalt, dan kan dat! Wil jij in ook een spoedcursus rijbewijs halen volgen of losse lessen nemen? Meld je dan aan bij Verkeersschool Dijkhuizen.

Ben jij er klaar voor om jouw rijbewijs te halen?

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Aanmelden is zo gebeurd.

Een greep uit onze instructeurs

  • Persoonlijke aandacht

  • Betaalbaar

  • Hoog slagingspercentage

Kunnen wij je helpen?