Opleidingen

Bij Verkeersschool Dijkhuizen kunnen wij je helpen met vier opleidingen:

Vrijblijvende 1e rijles

De eerste rijervaring is al spannend genoeg en daarom biedt Rijschool Dijkhuizen de eerste rijles vrijblijvend aan. Jij kunt zo je eerste ervaring opdoen met het autorijden en een juiste keuze maken wat betreft je rijschool. Wij geven je op basis van je eerste rijles een indicatie van het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben om het rijbewijs voor de opleiding te halen.

Bij het bepalen van het traject om je rijbewijs te halen heb je de keuze om meerdere losse lessen af te nemen of een van de pakketten die het best bij jou en je rijvaardigheden passen. Blijkt na afloop dat je minder lessen nodig had dan je had afgenomen? Je krijgt altijd je niet-gereden lessen terug!

De beste rijinstructeurs in Elburg, Oldebroek en Nunspeet

Rijschool Dijkhuizen heeft een hecht team van gekwalificeerde en geduldige instructeurs. Onze rij instructeurs denken vooruit en willen je goed voorbereiden om je rijexamen af te leggen. Het verzorgen van de juiste informatie, een goede rijvaardigheid, rijplezier en de examenaanvraag zijn zaken waar onze experts dagelijks mee in aanmerking komen. Hierdoor heb jij een ontzettend hoge slagingskans!

Rijlessen volgen in nieuwe auto’s

Rijschool Dijkhuizen verzorgt haar rijlessen in de regio Oldebroek, Nunspeet en Elburg. De rijlessen worden aangeboden in verschillende recente automodellen die een comfortabel rijgedrag verzorgen. Dit heeft een positief effect op de rijervaring.

Onze professionele rij instructeurs zorgen er tevens voor dat de auto’s goed onderhouden worden en dat ze fris blijven.

De start van de autorijlessen

Wil je starten met je autorijlessen? Meld je aan of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug en om een afspraak met je in te plannen. Na overleg en je eerste rijles wordt samen met jou een planning gemaakt hoe we de rijlessen gaan aanpakken. We leggen onze agenda’s naast elkaar en stellen de lesmomenten vast die voor beiden goed uitkomen!

Persoonlijke aandacht

Betaalbaar

Hoog slagingspercentage

Open chat
Kunnen wij je helpen?