De verschillende opleidingen

Verkeersschool Dijkhuizen is de beste rijschool om jouw rijbewijs te halen en wij bieden verschillende opleidingen aan. Zoek je een rijschool voor je auto, motor, aanhanger of bromfietsrijbewijs? Wij helpen jou graag in Elburg, Nunspeet, Oosterwolde, Doornspijk, ’t Harde, Oldebroek, Dronten, Biddinghuizen of omgeving (tussen Zwolle en Harderwijk)? Wij kijken er naar uit om jou te laten slagen!

Al meer dan 35 jaar verzorgen wij opleidingen voor het autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs en aanhangwagenrijbewijs. Wij halen je in thuis op en lessen in de hele omgeving. De examenplaatsen zijn Zwolle of Harderwijk. Wij staan voor persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding om jou een leuke en leerzame opleiding te bieden.

De verschillende rijbewijs opleidingen

Hieronder staat een lijstje met de verschillende opleidingen die wij bieden:

Over Verkeersschool Dijkhuizen

Verkeersschool Dijkhuizen heeft 5 instructeurs en 3 instructrices in dienst. Wij proberen altijd zorg te dragen dat je elke les bij dezelfde instructeur(trice) volgt. Zij vullen elke les online je leskaart in zodat je goed je vorderingen bij kan houden en kan zien wanneer je klaar bent om het CBR examen te doen.

Enkele van onze instructeurs hebben een cursus gevolgd om beter om te gaan met leerlingen die last hebben van faalangst, ADHD of autisme.

Opleiding in schakel en automaat

Naast de schakel lesauto bieden wij de mogelijkheid om rijlessen te volgen in een auto met automaat. Zo proberen wij het voor iedereen mogelijk te maken om het autorijbewijs te halen.

Motor opleidingen bij rijschool Dijkhuizen

Altijd al je motorrijbewijs willen halen? Grijp je kans! Lekker toertochten maken, of juist snel naar je werk; wij leiden jou graag op voor het motorrijbewijs. Vanaf je 18e mag je al beginnen met het motorrijbewijs. Er is veel veranderd de laatste jaren, klik hier om hier meer over te lezen en als je graag eens wil proberen, je 1e proefles kan al snel! We zien je graag bij Dijkhuizen in Elburg. Of vul hier je gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

Opleidingen aanhanger rijbewijs in 1 dag

Rijbewijs E bij B in 1 dag, de opleidingsmogelijkheden bij Dijkhuizen voor het E bij B rijbewijs:

  • Spoedopleiding BE in 1/2 dag en een spoedopleiding BE in 1 dag
  • Losse lessen en daarna examen in overleg
  • De spoedopleidingen duren tussen de 6-8 uur inclusief het CBR BE examen, de dag begint meestal om 08.00 uur.

Wil je een intake/proefles voor het rijbewijs BE afspreken ? Dat kan, neem dan contact op met ons kantoor of vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je! Meer info over dit rijbewijs vind je hier.

Opleidingen bromfiets rijbewijs bij Dijkhuizen

Er gaat een wereld voor je open met het brommerrijbewijs (andere benamingen zijn; rijbewijs AM of scooter rijbewijs). Je eerste baan, een nieuwe school of als leuke hobby. Het begint allemaal met het scooter rijbewijs! Maar het scooter rijbewijs is veelzijdiger dan dat, want wist je dat je naast de scooter, ook op een snorfiets (scooter zonder helm), een schakel brommer en in een brommobiel mag rijden? Wil jij snel en goedkoop een scooter rijbewijs in 1 dag halen? Dat kan bij Verkeersschool Dijkhuizen:

Ben jij er klaar voor om jouw rijbewijs te halen?

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Aanmelden is zo gebeurd.

Een greep uit onze instructeurs

  • Persoonlijke aandacht

  • Betaalbaar

  • Hoog slagingspercentage

Kunnen wij je helpen?