Je rijbewijs halen bij een rijschool in Doornspijk

Zoek jij een rijschool in Doornspijk om jouw rijbewijs te halen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak!

Je rijbewijs halen in Doornspijk

Al meer dan 35 jaar verzorgen wij opleidingen voor het autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs en aanhangwagenrijbewijs. Wij halen je in Doornspijk op en lessen in de hele omgeving. De examenplaatsen zijn Zwolle of Harderwijk.

Wij staan voor persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding om jou een leuke en leerzame opleiding te bieden.

De verschillende opleidingen

Bij Verkeersschool Dijkhuizen hebben wij verschillende opleidingen waarbij we je kunnen helpen. Dus ben je van plan om een opleiding te volgen in Doornspijk? Dan helpen wij je graag!

Meer informatie over Verkeersschool Dijkhuizen

Verkeersschool Dijkhuizen uit Doornspijk heeft 5 instructeurs en 3 instructrices in dienst. Wij proberen altijd zorg te dragen dat je elke les bij dezelfde instructeur volgt. Zij vullen elke les online je leskaart in zodat je goed je vorderingen bij kan houden en kan zien wanneer je klaar bent om het CBR examen te doen.

De meeste instructeurs hebben een cursus gevolgd om beter om te gaan met leerlingen die last hebben van faalangst, ADHD of autisme. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om rijlessen te volgen in een auto met automaat. Zo proberen wij het voor iedereen mogelijk te maken om het autorijbewijs te halen.

Een hoog slagingspercentage bij onze rijschool

Bij Verkeersschool Dijkhuizen streven we ervoor om de leerling zo goed mogelijk te laten slagen, met zo weinig mogelijk lessen. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen en zonder angst het examen halen. Wij zijn erg trots op onze hoge slagingspercentage!

De 5 voordelen bij autorijschool Dijkhuizen

Kiezen voor Verkeersschool Dijkhuizen is een verstandige keuze, benieuwd naar onze voordelen? Dus zoek je een rijschool in Doornspijk? Dan zit je hier goed!

  • Regel alles online of via de app
  • Flexibele lestijden
  • De beste rijinstructeurs
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Elke week theorieles

De leukste rijschool van Doornspijk en omgeving

Rijles in Doornspijk kan best spannend zijn. Daarom proberen wij bij Autorijschool Dijkhuizen je rijles ook leuk te maken. We hebben bijvoorbeeld een handig YouTube-kanaal met tips voor je rijles in Doornspijk en omgeving. Daarnaast krijg je iedere les dezelfde instructeur. Zo leer je elkaar een beetje kennen en dat maakt de rijles al een stuk gezelliger! Bij Verkeersschool Dijkhuizen hebben we ook een pakket op maat voor iedereen die in Doornspijk een rijbewijs wil halen. Samen met jou stemmen we af hoeveel rijlessen je waarschijnlijk nodig gaat hebben. Hierdoor betaal je nooit te veel en haal je het rijbewijs in je eigen tempo. Je kunt ook kiezen voor losse rijlessen of een spoedcursus autorijden.

Ben jij er klaar voor om jouw rijbewijs te halen?

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Aanmelden is zo gebeurd.

Een greep uit onze instructeurs

  • Persoonlijke aandacht

  • Betaalbaar

  • Hoog slagingspercentage

Kunnen wij je helpen?