Je rijbewijs halen bij een rijschool in Doornspijk

Zoek jij een rijschool in Doornspijk om jouw rijbewijs te halen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak!

Woon jij in Elburg, Nunspeet, Oosterwolde, Doornspijk, ’t Harde, Oldebroek of omgeving (tussen Zwolle en Harderwijk)? Wil jij een rijbewijs voor je auto, motor, aanhanger of bromfiets halen? Wij kijken er naar uit om jou te laten slagen!

Je rijbewijs halen in Doornspijk

Al meer dan 35 jaar verzorgen wij opleidingen voor het autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs en aanhangwagenrijbewijs. Wij halen je in Doornspijk op en lessen in de hele omgeving. De examenplaatsen zijn Zwolle of Harderwijk.

Rijschool in Doornspijk om je rijbewijs te halen

Wij staan voor persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding om jou een leuke en leerzame opleiding te bieden.

De verschillende opleidingen

Bij Verkeersschool Dijkhuizen hebben wij verschillende opleidingen waarbij we je kunnen helpen. Dus ben je van plan om een opleiding te volgen in Doornspijk? Dan helpen wij je graag!

Meer informatie over Verkeersschool Dijkhuizen

Verkeersschool Dijkhuizen uit Elburg heeft drie instructeurs en één instructrice in dienst. Wij proberen altijd zorg te dragen dat je elke les bij dezelfde instructeur(trice) volgt. Zij vullen elke les online je leskaart in zodat je goed je vorderingen bij kan houden en kan zien wanneer je klaar bent om het CBR examen te doen.

Enkele van onze instructeurs hebben een cursus gevolgd om beter om te gaan met leerlingen die last hebben van faalangst, ADHD of autisme. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om rijlessen te volgen in een auto met automaat. Zo proberen wij het voor iedereen mogelijk te maken om het autorijbewijs te halen.

Een hoog slagingspercentage bij onze rijschool

Bij Verkeersschool Dijkhuizen streven we ervoor om de leerling zo goed mogelijk te laten slagen, met zo weinig mogelijk lessen. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen en zonder angst het examen halen. Wij zijn erg trots op onze hoge slagingspercentage!

De 5 voordelen bij autorijschool Dijkhuizen

Kiezen voor Verkeersschool Dijkhuizen is een verstandige keuze, benieuwd naar onze voordelen? Dus zoek je een rijschool in Doornspijk? Dan zit je hier goed!

  • Regel alles online of via de app
  • Flexibele lestijden
  • De beste rijinstructeurs
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Elke week theorieles

Wat zijn de kosten?

Ben je benieuwd naar de kosten voor het halen van je rijbewijs? Deze hebben wij duidelijk op een rijtje gezet op de tarievenpagina.

Persoonlijke aandacht

Betaalbaar

Hoog slagingspercentage

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Powered by