Rijschool in Dronten en Biddinghuizen

De leukste rijschool van Dronten en omgeving is Autorijschool Dijkhuizen. Bij ons kan je op een ontspannen manier je rijbewijs halen in je eigen tempo. Onze instructeurs hebben veel ervaring met het geven van rijles in Dronten en helpen jou om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. De slagingspercentages van onze rijschool laten zien dat onze aanpak werkt. Wil jij je eerste proefles aanvragen? Bel of mail dan naar rijschool Dijkhuizen.

Rijles in Dronten? Kies Autorijschool Dijkhuizen!

De leukste rijschool van Dronten en omgeving is Autorijschool Dijkhuizen. Bij ons kan je op een ontspannen manier je rijbewijs halen in je eigen tempo. Onze instructeurs hebben veel ervaring met het geven van rijles in Dronten en helpen jou om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. De slagingspercentages van onze rijschool laten zien dat onze aanpak werkt. Wij doen er alles aan om de rijles zo leuk mogelijk te maken. Volg Verkeersschool Dijkhuizen bijvoorbeeld op Instagram voor leuke foto’s van de rijschool. We hebben ook een eigen kanaal op YouTube met filmpjes over het autorijden. Wil jij je eerste proefles aanvragen? Bel of mail dan naar Verkeersschool Dijkhuizen.

Verschillende rijlessen en rijbewijzen in Dronten en Biddinghuizen!

Jij kunt rijlessen volgen voor de rijbewijzen Auto (B), Motor (A), Bromfiets (AM) en Aanhangwagen (BE).

Rijbewijs B halen vanaf 16,5 jaar

Hoe sneller je begint met rijles, hoe sneller je een rijbewijs kunt halen in Dronten. Met je theorielessen mag je al beginnen vanaf 16 jaar. Met een leeftijd van 16,5 kun je bij onze rijschool starten met lessen. Zodra je je rijbewijs haalt, krijg je een begeleiderspas. Hiermee mag jij al voor je 18e de weg op met een begeleider naast je.

Rijles met een pakket op maat

Bij Autorijschool Dijkhuizen hoef je geen onnodige kosten te maken om je rijbewijs te halen. Bij ons kun je kiezen uit verschillende rijles pakketten waarmee jij de lessen krijgt die je nodig hebt voor het halen van een rijbewijs. Wij helpen graag inschatten hoeveel lessen jij waarschijnlijk nodig hebt. En als de kosten van je rijlespakket liever in termijnen betaalt, dan kan dat! Wil jij in Dronten ook een spoedcursus rijbewijs halen volgen of losse lessen nemen? Meld je dan aan bij Verkeersschool Dijkhuizen.

Een hoog slagingspercentage in Biddinghuizen en Dronten

Bij Verkeersschool Dijkhuizen uit Dronten streven we ervoor om de leerling zo goed mogelijk te laten slagen, met zo weinig mogelijk lessen. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen en zonder angst het examen halen. Wij zijn erg trots op onze hoge slagingspercentage!

Vraag nu een proefles aan bij Verkeersschool Dijkhuizen

Wil jij ook je rijbewijs halen in Dronten? Neem dus snel contact met ons op via info@verkeersschooldijkhuizen.nl of bel/ Whatsapp naar 0653340886  Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen, dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.

De 5 voordelen bij rijschool Dijkhuizen in Dronten en Biddinghuizen

Kiezen voor Verkeersschool Dijkhuizen in Dronten is een verstandige keuze, benieuwd naar onze voordelen? Dus zoek je een rijschool in Dronten of Biddinghuizen? Dan zit je hier goed!

  • Regel alles online of via de app
  • Flexibele lestijden
  • De beste rijinstructeurs
  • Gespreid betalen mogelijk
  • Online theoriecursus

Wat zijn de kosten?

Ben je benieuwd naar de kosten voor het halen van je rijbewijs? Deze hebben wij duidelijk op een rijtje gezet op de tarievenpagina.

Ben jij er klaar voor om jouw rijbewijs te halen?

Zoek jij een rijschool om jouw rijbewijs te halen? Dan zit je hier goed! Begin zorgeloos met rijlessen en kies voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Aanmelden is zo gebeurd.

Een greep uit onze instructeurs

  • Persoonlijke aandacht

  • Betaalbaar

  • Hoog slagingspercentage

Kunnen wij je helpen?